Joulun aikataulut

Aidosti paikalliset kaupunki- ja sanomalehtemme ovat taktisia medioita, joilla tavoitat lukijamme myös valtakunnallisesti. Mainoksesi näkyy luotettavassa, paikallisesti vahvassa uutismediassa.

Sanomalehti on vahva ja monipuolisesti tavoittava media
Kansallisen mediatutkimuksen mukaan suomalaisista 97 % lukee sanoma- tai iltapäivälehtiä viikoittain eri lukuvälineillä. Painettuna niitä lukee viikoittain 70 % ja digitaalisena 86 % vastaajista.

Printtimainonta luo kysyntää
Printtimedia aktivoi kuluttajaa ja luo kysyntää. Tietoa ostopaikan valintaan ja ostopäätöksen tueksi saa 60 % lukijoista. Sanomalehden lukijoista 63 % saa ideoita arjen hankintoihin, ostoksille lähtemiseen sekä erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Varaa mainos heti!
Hyödynnä näkyvyys luotettavissa, lukijoidemme arvostamissa lehtimedioissa, ostamisen helppous ja mediamarkkinointimme asiantuntijuus. Saat yhdellä kontaktilla asiantuntevan kampanjasuunnittelun aina tuotannosta tutkimukseen, olipa tarpeesi paikallinen tai valtakunnallinen.

Tässä kootusti Mediatalo Keskisuomalaisen kaupunki- ja sanomalehtien joulun 2021 ilmestymispäivät ja aineistoaikataulut:

Tutustu joulun aikatauluihin

Kyllä kiitos, haluan tavoittaa kaupunki- ja sanomalehtienne lukijat!

Markkinoinnin asiantuntijat palveluksessasi

 

Tilaa Meks-uutiskirje

Pysy ajan tasalla mediamarkkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.

Saat uutiset sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa.