Aluevaalit 2022 – hyödynnä alueellinen vaalietu!

Katso vaalietumme ja varmista näkyvyytesi!

Kerro vaaliviestisi alueesi äänestäjille mediassa, josta vaalipiirisi äänestäjät hakevat tietoa ja tukea äänestyspäätöksensä tueksi. Sanoma- ja kaupunkilehdet ovat vaaliehdokkaan luotettava kumppani!

Monipuoliset mainonnan ratkaisumme tarjoavat kustannustehokkaan väylän kohdistaa mainonta juuri oikealle kohderyhmälle, oli kyseessä sitten potentiaalinen vaaliehdokas tai äänestäjä. Vaalikampanjan menestyksekäs toteuttaminen vaatii paitsi tahtoa myös ammattitaitoa.

 

Läsnä äänestäjien arjessa!

Sanomalehdillä on suomalaisille vahva paikallinen ja yhteiskunnallinen merkitys. Suomalaisista 78 % pitää sanomalehtien toimintaa paikallisten yhteiskunnallisten asioiden sekä demokratian edistäjänä merkityksellisenä. Sote-uudistus on vuosikymmenen merkittävin muutos sosiaali- ja terveydenhuollossa.

Paikallinen lehti on tutkitusti vahva media,
ehdokkaiden paikallinen äänitorvi ja äänestäjien luotettava kumppani!

Luotettavilla ja monipuolisilla medioilla tavoitat äänestäjät juuri sinun vaalipiirissäsi – missä ja milloin vaan. Suomalaisista 56 % aikoo hakea tietoa äänestyspäätöksensä tueksi painetuista tai digitaalisista sanomalehdistä ja 34 % painetuista tai digitaalisista kaupunkilehdistä.

 

 1. Vahva paikallisuus – tunnemme äänestäjäsi ja paikallisuus on ydinosaamistamme.
 2. Luotettavat mediat – 18 alueensa luetuinta sanoma- ja kaupunkilehteä.
 3. Paras mediapaketti – hyödynnä alueellinen monikanavaisuus, printti, digi ja digitaalinen ulkomainonta.
 4. Kustannustehokkaat palvelut – kampanjasuunnittelu, markkinointi ja viestintä, painopalvelut, suorajakelu ja tutkimus.
 5. Helppous – kustannustehokkaat mediaratkaisumme ja palvelumme yhdellä kontaktilla. Olemme helppo ja luotettava kumppani!

 

Tavoita äänestäjäsi – Kaikki alueelliset markkinointiratkaisut yhdellä kontaktilla!

Me Kaakon Viestinnässä autamme kokonaisvaltaisen kampanjapaketin rakentamisessa, sparraamme suunnittelussa ja viestimme suoraan siellä missä äänestäjät ovat – paikallisesti ja luotettavasti!

Toteutamme kampanjasi alusta loppuun ja rakennamme tarpeisiisi menestyksekkään, juuri sinulle sopivan vaalikampanjan!

Kaakon Viestinnän mainosasiakkaana käytössäsi on 16 paikallisesti tunnettua sanoma- ja kaupunkilehtibrändiä, tehokkaat verkko- ja somemainonnan ratkaisut sekä koko Suomen kattava digitaalisen ulkomainonnan verkosto. Palveluihimme kuuluvat myös painotuotteiden tuotanto sekä niiden jakelupalvelu. Keskity rauhassa vaalitoimintaasi ja anna näkyvyytesi ammattilaistemme käsiin. Kauttamme saat siis koko vaalikampanjan kaikkiin kanaviin alusta loppuun toteutettuna.

Hyödynnä vaalialennus 35% palveluidemme listahinnoista!

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

 • Sanoma- ja kaupunkilehtien printtimainonta
 • Display-mainonta
 • Somemainonta
 • Natiivimainonta ja sisällöntuotanto
 • Digitaalinen ulkomainonta (tienvarsien BigOne-näytöt)
 • Graafinen suunnittelu ja videotuotanto
 • Painotuotteet (mm. esitteet, flyerit ja roll-upit)
 • Painotuotteiden jakelupalvelu

 

Mainosta suositussa vaalikoneessa – vaalikoneet aukeavat 3.1.2022

Vaalikone auttaa äänestäjiä etsimään itselleen sopivan ehdokkaan. Näkymällä vaalikoneessa, varmistat potentiaalisten äänestäjien tavoittamisen juuri silloin, kun he ovat etsimässä vastauksia ja pohtimassa omaa ehdokasvalintaansa. Vaalikone on suosittu ehdokkaita ja heidän vaaliohjelmaa koskeva tiedon lähde.

Erittäin todennäköisesti medioiden vaalikonetta kokeilisi äänestämään aikovista suomalaisista 45% ja melko todennäköisesti 28%. Kokeiluhalukkaimpia ovat alle 45-vuotiaat, mutta yli 65-vuotiaistakin joka toinen on kiinnostunut kokeilemaan yhtä tai useampaa vaalikonetta ennen aluevaaleja.

 

Tarvitsetko apua mediavalintoihin?

Ota yhteyttä mediamyynteihimme:

Etelä-Karjala
Tarja Karhu, asiakkuuspäällikkö
p. 0400 854 661 / tarja.karhu@media.fi

Etelä-Savo
Mari Makkonen, asiakkuuspäällikkö
p. 0440 350 526 / mari.makkonen@media.fi

Kymenlaakso
Jonna Lehtinen, asiakkuuspäällikkö
p. 040 554 0972 / jonna.lehtinen@media.fi

 

Lähteet: IROResearchin tammikuussa Uutismedian liiton toimeksiannosta tekemä Kuntavaalimediat 2021 –tutkimus, Kantar TNS. Uutismedian liitto – Tuhat suomalaista 1/2021.

Tilaa Meks-uutiskirje

Pysy ajan tasalla mediamarkkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.

Saat uutiset sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa.