Hyödynnä kesäedut nyt!

kesäedut

Paikallisesti tavoittavin kesäkori – tutkitusti

Kesällä kannattaa näkyä!  Kotimaan matkailun ennustetaan kasvavan tulevana kesänä, kukkaron nyörit ovat löysemmällä ja ostoksia tehdään spontaanimmin.

Medioillamme tavoitat alueen kuluttajat kesällä: Jopa 85%* viettää aikaa printti- ja digimedioittemme äärellä juuri silloin, kun heille parhaiten sopii. Ulkomainonnalla tavoitat kesäliikkujat autoissa, huoltoasemilla, busseissa ja keskustoissa. Paikallisradio kertoo parhaat alueelliset vinkit juuri siellä, missä kuulijat ovat.

Valitse printti, digi, digitaalinen ulkomainonta tai radio. Tai kaikki neljä! Kesäeduilla saat enemmän tavoittavuutta ja toistoja. Monikanavainen mainonta yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista.

 

Mediakattauksellamme tavoitat kesä-Suomen valtakunnallisesti ja alueellisesti:

  1. Printti – 89 sanoma- ja kaupunkilehdessä teet tavoittavaa mainontaa alueensa luetuimmissa lehdissä kaupungeissa, rannikoilla, sisävesien äärellä ja suosituimmilla mökkipaikkakunnilla. Luotettavassa mediassa viestisi huomataan!
  2. Digimainonta –  verkkomainonnalla kasvat brändisi tunnettuutta ja ohjaat kuluttajat omille sivuillesi. Google ja some -mainonnalla hyödynnät kesällä kuumana käyvät mobiilihaut ja otat somettajat haltuun.
  3. Digitaalinen ulkomainonta – saat suuret massat helposti kustannustehokkaasti haltuun 24/7. Laajaa tavoittavuutta suurilla kontaktimäärillä. Kesällä matkaillaan perheen kanssa, ulkomainonnalla tavoitat laajasti eri kohderyhmiä. Kohdentamalla terävöität tavoittavuutta alueellisesti tai ajallisesti.
  4. Radio – viestit tuhansille kuulijoille, jokaiselle henkilökohtaisesti. Radiomainonta tavoittaa suosituilla kesäpaikkakunnilla Keski-Suomen, Päijät-Hämeen ja Kuopion seuduilla.  Perinteinen radio kuuluu erottamattomasti suomalaisten autoihin – 90 % suomalaisista autoilijoista kertoo käyttävänsä FM-radiota aina autoillessaan.

 

Hyödynnä mainostajan valtakunnalliset kesäedut – kesähinnoilla saat enemmän tavoittavuutta ja toistoja:

  1. S-kesäkori: 2 mediaa -30 %
  2. M-kesäkori: 3 mediaa -40 %
  3. L-kesäkori: 4 mediaa tai enemmän -60 %

 

Mikä on sinun viestisi kesänviettäjille? Kerro se meille. Suunnittelemme kampanjan,  jolla tavoitat kohderyhmäsi!

Kysy tarjous heti!

 

Kampanja on voimassa 1.6. – 8.8.2021  ja edut koskevat vain uusia varauksia. Alennukset lasketaan mediakorttihinnoista, eikä niitä voi hyödyntää kuluttaja- tai vaali-ilmoituksissa.

 

Lähde: Audion kuuntelu autossa, Kantar TNS ja Radiomedia 2020. *KMT 2020 85 % Etelä-Savo & Pohjois-Savo, 83 % Päijät-Häme, 84 % Kymenlaakso ja Etelä-Karjala, 80% Keski-Suomi ja 56% Uusimaa.

Tilaa Meks-uutiskirje

Pysy ajan tasalla mediamarkkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.

Saat uutiset sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa.