Kuntavaalit 2021 – hyödynnä vaalialennuksemme

Kuntavaalit tulevat – katso etumme ja varmista näkyvyytesi

Kuntavaalit ovat yksi esimerkki siitä, kun mainonnan suunnittelu on isossa roolissa kohti onnistumista. Medioillamme olet läsnä äänestäjien arjessa.

Tiesitkö, että painettu ja digitaalinen sanomalehti on tärkein media suomalaisten hakiessa tietoa äänestyspäätöksensä tueksi 2021 kuntavaaleissa? (Lähde: Uutismedian liitto – Tuhat suomalaista 1/2021.)

Meidän kauttamme saat apua vaalimainontasi suunnittelussa. Käytössäsi on paikallisten medioiden lisäksi valtakunnalliset vaihtoehdot, mikäli haluat rakentaa laajemman näkyvyyden kampanjasi ympärille. Alla näet kuntavaalien tärkeimmät päivämäärät!

  • Ehdokashakemusten jättöpäivä 4.5.2021.
  • Ehdokasasettelun vahvistaminen 14.5.2021.
  • Kotiäänestykseen ilmoittautuminen päättyy 1.6.2021 klo 16
  • Ennakkoäänestys kotimaassa: 26.5. – 8.6.2021
  • Ennakkoäänestys ulkomailla: 2. – 5.6.2021
  • Tulosten vahvistaminen: 16.6.2021

Vaalialennuksemme

Kattavien medioiden lisäksi, saat käyttöösi asiantuntijoidemme mediaosaamisen kuntavaalimainontasi tueksi. Mediamme tavoittavat kaikki kohderyhmät koko mediavuorokauden ajan.

Käytössäsi ovat:

  • Display-mainonta
  • Printtiratkaisut
  • Natiivimainonta
  • Ulkomainosmediat

Vaalialennuksemme on 35 % printin, displayn, Big One:n ja paikallisliikennemedian listahinnoista. Lisäksi saat kauttamme käyttöösi kaikki valtakunnalliset palvelut. Myyntimme auttaa tehokkaan kampanjan suunnittelussa!

Vaaleja käydään varsinkin vallitsevasta tilanteesta johtuen yhä enemmän myös sosiaalisessa mediassa. 32% sanoo hakevansa tietoa sosiaalisesta mediasta äänestyspäätöksensä tueksi. (Lähde: Uutismedian liitto – Tuhat suomalaista 1/2021.), joten muista hyödyntää myös some- ja Google-palvelumme!

Mainosta suositussa vaalikoneessa

Vaalikone on suosittu vaaliohjelmia ja ehdokkaita koskeva tiedon lähde. Yhteensä 73% sanoo kokeilevansa vaalikonetta erittäin tai melko todennäköisesti. (Lähde: Uutismedian liitto – Tuhat suomalaista 1/2021.)

Vaalikone auttaa äänestäjiä etsimään itselleen sopivan ehdokkaan. Näkymällä vaalikoneessa, varmistat potentiaalisten äänestäjien tavoittamisen juuri silloin, kun he ovat etsimässä vastauksia. Vaalikoneemme on avattu lukijoille 17.3.

Etelä-Saimaan vaalikoneen kunnat Itä-Savon vaalikoneen kunnat Kouvolan Sanomien vaalikoneen kunnat Kymen Sanomien vaalikoneen kunnat Länsi-Savon vaalikoneen kunnat Uutisvuoksen vaalikoneen kunnat Puruveden vaalikoneen kunnat
Lappeenranta, Luumäki, Lemi, Savitaipale ja Taipalsaari Savonlinna ja Enonkoski (Puruvesi), Rantasalmi, Sulkava, Parikkala (Etelä-Saimaa) Kouvola & Iitti Kotka, Hamina, Miehikkälä, Virolahti ja Pyhtää Mikkeli, Pieksämäki, Mäntyharju, Pertunmaa, Hirvensalmi, Puumala, Kangasniemi & Juva Imatra & Ruokolahti Kitee

Monipuoliset mainonnan ratkaisumme tarjoavat kustannustehokkaan väylän kohdistaa mainonta juuri oikealle kohderyhmälle sekä varmistaa riittävä frekvenssi ja kokonaistavoittavuus. Vaalimainonnassa erityisen tärkeää on myös mainonnan monikanavaisuus, jotta mainonta jää parhaalla mahdollisella tavalla äänestäjien mieliin.

Ota yhteys asiantuntijoihimme!

Tilaa Meks-uutiskirje

Pysy ajan tasalla mediamarkkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.

Saat uutiset sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa.