Me tunnemme Suomen ja suomalaiset, siksi me tavoitamme - siksi sinä tavoitat asiakkaasi

Hyödynnä mainostajan kesäedut alueellisesti ja valtakunnallisesti - ota kesä-Suomi haltuun!

Kesällä kannattaa näkyä! Tänä kesänä kotimaa täyttyy iloisista lomalaisista, festarit ja konsertit löytävät kuulijansa. Kotimaan matkailu on kasvanut viime vuosina ja vilkas tapahtumakesä, kesämökit ja eloisat kesäkaupungit vetävät kansaa eri puolille kesä-Suomea. Lomatunnelmissa myös kuluttajien ostohalut kasvat ja ostoksia tehdään spontaanimmin.

Me tunnemme suomalaiset. Kesäkampanjassa hyödynnämme tutkimustietojamme kuluttajien kiinnostuksen kohteista ja medioittemme tavoittavuuksia eri alueilla. Tunnemme kohderyhmät ja tiedämme heidän kiinnostuksen kohteensa. Osaamme kertoa missä, miten, milloin ja minkälaisilla markkinoinnin syöteillä tavoitat parhaiten kohderyhmäsi, kuten kaupunkikesästä nauttivat, kalastuksesta, festareista, luotomatkailuista tai mökkeilystä kiinnostuneet. Me tunnemme ja siksi me tavoitamme – siksi sinä tavoitat asiakkaasi.

Tiesitkö, kesällä medioita kulutetaan 31 % enemmän kuin muina vuodenaikoina? Erityisesti nuoret (15-24 v.) lisäävät medioiden käyttöä loma-aikaan. Mediatalo Keskisuomalaisen printti- ja digiuutismediat, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista viikossa  – kesällä medioita todella kulutetaan! Jopa 85 % viettää aikaa printti- ja digimedioittemme äärellä juuri silloin, kun heille parhaiten sopii. Paikallinen digitaalinen uutismedia on tutkitusti ylivoimainen mainoskanava suunnattaessa mainontaa paikallisille kulujille.

Ulkomainonnalla tavoitat aktiivisesti liikkeellä olevan kesäkansan autoissa, liikenneasemilla, busseissa, vilkkaasti liikennöityjen väylien varrella ja ostopaikkojen ytimessä kaupunkien keskustoissa. Paikallisradiot kertovat parhaat alueelliset vinkit juuri siellä, missä kuulijat ovat. Markkinointisi rullaa letkeästi kuin lamaba, siellä, missä kuluttajatkin.

Hyödynnä mainostajan valtakunnalliset kesäedut – kesähinnoilla saat enemmän tavoittavuutta ja toistoja 1.6. – 14.8.2022

S-kesäpaketti eli 2 tuotetta -30 %
M-kesäpaketti eli 3 tuotetta -40 %
L-kesäpaketti eli 4 tuotetta tai enemmän -60 %

Tiedot ja tarjouksen alueellisista kesäeduista saat paikallisesta mediamyynnistä. *)


Valitse printti, digi, digitaalinen ulkomainonta tai radio. Tai kaikki neljä!

Mediatalo Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista viikossa. Laajalla mediakattauksellamme ja toisiaan tukevilla mediaratkaisuilla toteutat helposti monikanavaisen kesäkampanjan, olipa tarpeesi alueellinen tai valtakunnallinen.

Hyödynnä kesäeduilla kuluttajien potentiaali – monikanavaisella mainonnalla viestisi vaikutus moninkertaistuu ja se jopa yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Esimerkiksi valitsemalla digitaalisen bussimedian lokaatioiden mukaan kohdennetun kampanjan kumppaniksi tutkitusti tavoittavan paikallisen digiuutismedian, vahvistat näkyvyyttä ja tavoittavuutta merkittävästi.  

Monikanavaisella kampanjalla tavoitimme erilaiset kohderyhmät ja teimme päiväkohtaisen kävijäennätyksen. Monikanavaisuudessa meitä viehätti erityisesti potentiaali. Eri ihmiset kiinnittävät huomiota eri asioihin, joten mainoskanavien laajuus helpotti eri ryhmien tavoittamista.” – Sari Koskinen, Markkinointi ja viestintä vastaava Jyväskylän museot.


Mediatalo Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista viikossa

Vahvoja alueellisia tavoittavuuksia täydentävät kaksitoista kumppanilehteämme Lapista Länsirannikolle. Valakunnallinen digitaalisen ulkomainonnan verkostomme tavoittaa kesä-Suomen kulkijat läpi vuorokausien.

Mediamme tavoittavat tutkitusti:

Alue Medioidemme tavoittavuus alueen väestöstä
Etelä-Karjala 87 %
Etelä-Savo 82 %
Häme 85 %
Keski-Suomi 85 %
Kymenlaakso 89 %
Savo 88 %
Uusimaa 86 %

 

Medioillamme tavoitat kesä-Suomen valtakunnallisesti ja alueellisesti:

  1. Printtiuutismediat – 94 sanoma- ja kaupunkilehdessä teet tavoittavaa mainontaa alueensa luetuimmissa lehdissä kaupungeissa, rannikoilla, sisävesien äärellä, tuntureissa ja suosituimmilla mökkipaikkakunnilla. Luotettavassa paikallisessa uutismediassamediassa viestiäsi odotetaan ja se huomataan!
  2. Digimainonta – verkkomainonnalla kasvat brändisi tunnettuutta, kerrot tuoreimmat tarjoukset ja ohjaat kuluttajat omille sivuillesi. Mainokset kulkevat kätevästi digilehdessä 24/7 ja tavoittavat lukijamme laiteriippumattomasti ja laadukkaasti niin tietokoneen, tabletin kuin puhelimenkin näytöltä. Google ja some -mainonnalla hyödynnät kesällä kuumana käyvät mobiilihaut ja otat somettajat haltuun.
  3. Digitaalinen ulkomainonta – valtakunnallisella verkostollamme saat suuret massat helposti kustannustehokkaasti haltuun Helsingistä Lappiin 24/7. Laajaa tavoittavuutta suurilla kontaktimäärillä. Kesällä matkaillaan perheen ja kavereiden kanssa, ulkomainonnalla tavoitat laajasti eri kohderyhmiä. Kohdentamalla terävöität tavoittavuutta alueellisesti tai ajallisesti.
  4. Radio – viestit tuhansille kuulijoille, jokaiselle henkilökohtaisesti. Radiomainonnalla tavoitat suosituilla kesäpaikkakunnilla Keski-Suomen, Päijät-Hämeen ja Kuopion seuduilla. Perinteinen radio kuuluu erottamattomasti suomalaisten autoihin – 90 % suomalaisista autoilijoista kertoo käyttävänsä FM-radiota aina autoillessaan. Radio on vahva kesämedia!


Mikä on viestisi kesänviettäjille? Kerro se meille. Suunnittelemme kampanjan, jolla tavoitat kohderyhmäsi!

Valtakunnallinen kampanja on voimassa 1.6. – 14.8.2022. Huomioithan, että kesäedut koskevat vain uusia varauksia. Alennukset lasketaan mediakorttihinnoista ja niitä ei voi hyödyntää kuluttaja- tai vaali-ilmoituksissa.

Saavuttaaksesi kesäeduista maksimaalisen hyödyn mediamyynnin asiantuntijamme palvelevat sinua henkilökohtaisesti. Kartoitamme tarpeesi ja tavoitteesi, jotta tavoitat kohderyhmäsi. Kesä ja mediat kuuluvat yhteen!

Hyödynnä huikeat kesäetumme nyt! Valtakunnallinen tai alueellinen tavoittavuus mutkattomasti yhdellä kontaktilla koko kesän ajan. Saat tarjouksen nopeasti ja helposti kätevällä lomakkeella!

*) Jos haluat kohdentaa viestisi oman paikkakuntasi medioihin, kirjoita lomakkeeseen postinumerosi  ja alueesi mediamyyjä on sinuun pikaisesti yhteydessä.

Kysy tarjous heti!

 

 

 

 

 

Kantar 2022, Tietoykkönen 2022

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla markkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.

Saat uutiset sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa.