Tavoita kesä-Suomi!

Mediatalo Keskisuomalaisen aidosti valtakunnallisilla ja vahvasti paikallisilla medioilla tavoitat kuluttajat ympäri  kesävuorokausien.

Tavoita kohderyhmäsi - Suomi ei kesällä nuku

Kesällä kannattaa näkyä! Kukkaron nyörit ovat löysemmällä, ostoksia tehdään spontaanimmin. Monikanavainen mainonta yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista.

Hyödynnä mainostajan kesäedut 

Kampanja on voimassa 15.6.-15.8.2019.  Kesähinnoilla saat enemmän tavoittavuutta ja toistoja. Ota printin kumppaniksi digitaalinen ulkomainonta tai display-kampanja.  Vastaa heinäkuun kuumana käyviin mobiilihakuihin ja tehosta näkyvyyttäsi Google Ads -kampanjalla.

Kerro meille kohderyhmäsi, me kerromme, kuinka tavoitat heidät. Valtakunnallisesti tai paikallisesti.

Osallistu arvontaan

Meksin oma kesäkampanja elää printin ja digin ohella myös sosiaalisessamediassa. Seuraa kampanjapäivityksiä  LinkedIn-sivuillamme. Arvomme suomalaisten kesäeloon ja medioittemme tavoittavuuksiin liittyvä lahjakortteja ja tuotteita.

Meks-kesäkampanja nivoo yhteen monikanavaisen mediatalomme eri medioiden tavoittavuudet, lukijoittemme kiinnostuksen kohteet ja suomalaisten kesätekemisen.

 

Valtakunnallisen myynnin yhteystiedot

Jos haluat kohdennettua mainontaa oman paikkakuntasi medioihin, valitse tästä  haluamasi alue. Kysy  tarjous ja paikkakuntasi kesäedut suoraan aluemyyjiltämme.

Etelä-Suomen Median yhteystiedot Keski-Suomen Median yhteystiedot

Mediatalo ESA     Savon Median yhteystiedot

Yhteistyökumppanimme

Klikkaa logoa ja tutustu kampanjan yhteistyökumppaneihimme.

   

Tilaa Meks-uutiskirje

Pysy ajan tasalla mediamarkkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.

Saat uutiset sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa.