Loppiaisen 2022 aikataulut

Aidosti paikalliset kaupunki- ja sanomalehtemme ovat taktisia medioita, joilla tavoitat lukijamme myös valtakunnallisesti. Mainoksesi näkyy luotettavassa, paikallisesti vahvassa uutismediassa.

Sanomalehti on vahva ja monipuolisesti tavoittava media
Kansallisen mediatutkimuksen mukaan suomalaisista 95 % lukee sanoma-, kaupunki- tai iltapäivälehtiä viikoittain eri lukuvälineillä. Painettuna niitä lukee viikoittain 77 % ja digitaalisena 80 % vastaajista.

Printtimainonta luo kysyntää – kauppa on paikallista
Printtimedia aktivoi kuluttajaa ja luo kysyntää. Tietoa ostopaikan valintaan ja ostopäätöksen tueksi saa 59 % lukijoista ja  61 % saa ideoita arjen hankintoihin, ostoksille lähtemiseen sekä erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Tutkimuksen mukaan 85 % lukijoista suosii paikallisia liikkeitä ja palveluita.

Varaa mainos heti!
Hyödynnä näkyvyys luotettavissa, lukijoidemme arvostamissa lehtimedioissa, ostamisen helppous ja mediamarkkinointimme asiantuntijuus. Saat yhdellä kontaktilla kampanjasuunnittelun aina tuotannosta tutkimukseen, olipa tarpeesi paikallinen tai valtakunnallinen.

Tässä kootusti Mediatalo Keskisuomalaisen kaupunki- ja sanomalehtien loppiaisen 2022  ilmestymispäivät ja aineistoaikataulut:

Tutustu loppiaisen aikatauluihin

Kyllä kiitos, haluan tavoittaa kaupunki- ja sanomalehtienne lukijat!

Markkinoinnin asiantuntijat palveluksessasi

KMT 2021

Tilaa Meks-uutiskirje

Pysy ajan tasalla mediamarkkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.

Saat uutiset sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa.