Aikakausjulkaisut

Mediatalo Keskisuomalaisen Aikakauslehtiryhmässä tuotetaan sisältöjä yli 20 lehteen. Useimmat julkaisumme ilmestyvät monikanavaisesti ja niitä luetaan sekä painettuna lehtenä että verkossa.

Meiltä saat lehden teon kaikki vaiheet ammattitaidolla. Huolehdimme sisällönsuunnittelusta, toimitustyöstä, ulkoasusta, painattamisesta, postituksesta, verkkojulkaisemisesta ja uutiskirjeistä.

Aikakausjulkaisut

Aromi

Aromi on horeca-alan sitoutumaton, pirteä 50-vuotias ammattilehti, joka ilmestyy painettuna 10 kertaa vuodessa. Lehden verkkosivusto raportoi alan tärkeimmät uutiset päivittäin. Verkkosivustolle linkitettävä uutiskirje julkaistaan viikoittain, ja se tavoittaa yli 14 000 ruoan ja juoman ammattilaista.

Aromin mediakortti

Evento

Evento on lehti ammattilaisille, joiden työnä on järjestää kokouksia, tilaisuuksia ja tapahtumia. Eventon lukijoiden vastuulla on suunnitella yrityksen ja yhteisöjen edustustilaisuudet, organisoida liikematkat ja varata majoitukset henkilöstölleen maailmalla. Evento ilmestyy painettuna kuusi kertaa vuodessa, ja verkkosivustoa päivitetään joka arkipäivä. Joka toinen viikko ilmestyvä uutiskirje tavoittaa lähes 27 000 toimiston ja tapahtumien ammattilaista.

Eventon mediakortti

Shaker

Shaker on Aromin erikoislehti anniskelun ammattilaisille ja alkoholikaupalle. Shaker tarjoaa mainostajalle avoimet ovet suoraan anniskelualan päättäjille läpi Suomen. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Shaker on ammattilaisille tärkeä, odotettu tietolähde. Lehti luetaan tutkitusti kannesta kanteen. Verkkosivusto raportoi alan uutiset ja uutiskirje tavoittaa anniskelualan päättäjät kerran kuukaudessa.

Shakerin mediakortti

Hinnasto

Aikakausilehdet printtihinnat alv 0 %

LehtiKokosivuPuolikasNeljännes
Aromi4 750 €3 350 €2 400 €
Shaker2 950 €1 950 €1 500 €
Evento4 600 €3 300 €2 200 €

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla markkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.

Saat uutiset sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa.