Mainostajan eduilla tavoitat kesä-Suomen ketterästi

Kesällä kannattaa näkyä! Kun lomakausi käy kuumana, ei ole yllätys, että mediankulutus kasvaa. Lomatunnelmissa myös kuluttajien ostohalut ovat tavanomaista korkeammalla.

Hyödynnä mainostajan valtakunnalliset kesäedut – kesähinnoilla saat enemmän tavoittavuutta ja toistoja 1.6. – 14.8.2022

Hyödynnä nyt kesäedut ja suunnittele koko kesän kampanjointi kerralla kuntoon! Olemme koonneet kolme erilaista mainostajan kesäetupakettia. Kokoa mainoskampanjasi vapaasti joko kahdesta tai useammasta mediasta. Mitä useammassa mediassa mainostat, sitä paremmin erotut ja sitä suurempi on myös alennusprosenttisi.

S-kesäpaketti eli 2 tuotetta -30 %
M-kesäpaketti eli 3 tuotetta -40 %
L-kesäpaketti eli 4 tuotetta tai enemmän -60 %

Alueelliset kesäedut saat paikallisesta mediamyynnistä.*)

Valitse printti, digi, digitaalinen ulkomainonta tai radio. Tai kaikki neljä!

Mediatalo Keskisuomalaisen painetut ja digitaaliset lehdet, digitaalinen ulkomainonta ja radio tavoittavat 3,1 miljoonaa suomalaista viikossa. Laajalla mediakattauksellamme ja toisiaan tukevilla mediaratkaisuilla toteutat helposti monikanavaisen kesäkampanjan, olipa tarpeesi alueellinen tai valtakunnallinen. Oikeilla mediaratkaisuilla ja viesteillä helpotat kuluttajan ostopolkua ja olet osa sitä. Mediatalo Keskisuomalaisen monipuolisesta mediakattauksesta löydät kustannustehokkaat kampanjaratkaisut, joilla tavoitat kesä-Suomen ketterästi.

Hyödynnä kesäeduilla kuluttajien potentiaali ja näy siellä, missä lomalaiset liikkuvat – monikanavaisella mainonnalla viestisi vaikutus moninkertaistuu ja se jopa yli kolminkertaistaa kuluttajan aktivoitumista. Esimerkiksi valitsemalla digitaalisen bussimedian lokaatioiden mukaan kohdennetun kampanjan kumppaniksi tutkitusti tavoittavan paikallisen digiuutismedian, vahvistat näkyvyyttä ja tavoittavuutta merkittävästi.

Mikä on viestisi kesänviettäjille? Kerro se meille. Suunnittelemme kampanjan, jolla tavoitat kohderyhmäsi!

Valtakunnallinen kampanja on voimassa 1.6. – 14.8.2022. Huomioithan, että kesäedut koskevat vain uusia varauksia. Alennukset lasketaan mediakorttihinnoista ja niitä ei voi hyödyntää kuluttaja- tai vaali-ilmoituksissa. Saavuttaaksesi kesäeduista maksimaalisen hyödyn mediamyynnin asiantuntijamme palvelevat sinua henkilökohtaisesti. Kartoitamme tarpeesi ja tavoitteesi, jotta tavoitat kohderyhmäsi. Kesä ja mediat kuuluvat yhteen!

Valtakunnallinen  ja alueellinen tavoittavuus helposti yhdellä kontaktilla. Hyödynnä kesäedut nyt!  Saat tarjouksen helposti ja nopeasti!
Mediamyyntimme palvelee koko kesän.
*
)Jos haluat kohdentaa viestisi oman paikkakuntasi medioihin, kirjoita tarjouslomakkeeseen postinumerosi ja oman alueesi mediamyyjä ottaa sinuun yhteyttä pikaisesti.

Kysy tarjous heti!

Poimi tästä vinkit lomakauden markkinointiin! 

 

 

 

 

 

 

 

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla markkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.

Saat uutiset sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa.