Mikä on Meks?

Meks on Mediatalo Keskisuomalaisen myynnin ja markkinoinnin palvelukanava, jonka kautta tavoitat asiakkaasi paikallisesti tai valtakunnallisesti.

Meks – tuloksekkaat markkinointiratkaisusi yhden kontaktin kautta

Meks on Mediatalo Keskisuomalaisen myynnin ja markkinoinnin palvelukanava. Kasvata kanssamme omaa myyntiäsi ja liiketoimintaasi yrityksesi tavoitteisiin sopivilla markkinointiratkaisuilla.

Teemme kanssasi kohderyhmiäsi kiinnostavia kampanjoita laadukkaissa ja monipuolisissa medioissamme. Saat tarvitsemasi media- ja markkinointiratkaisut meillä yhden kontaktin kautta Meksin ammattilaistiimiltä.

Meillä on kattavat palvelut perinteisestä mediasta digitaalisiin palveluihin ja ulkomainonnan uusimpiin ratkaisuihin autoilijoille, kauppakeskuksiin ja bussimainontaan. Mediavalikoimassamme on mediabrändejä, jotka ovat paikallisesti alueensa ylivoimaisia ykkösiä.

Suomen suurimpana sanoma- ja kaupunkilehtien kustantajana olemme päivittäin osa suomalaisten arkea ja mediapäivää. Paikallisten uutisten ja puheenaiheidemme seurassa viihtyy joka viikko reilut kaksi miljoonaa suomalaista lukijaa. Mainosviestisi on medioissamme hyvässä ja luotettavassa ympäristössä.

Lupaamme palvella Sinua ja yritystäsi kokonaisvaltaisesti ja tavoitteellisesti. Me Meksissä rakennamme kanssasi menestyksekkäitä tulevaisuuden kasvupolkuja.

Tilaa Meks-uutiskirje

Pysy ajan tasalla mediamarkkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.

Saat uutiset sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa.