Pääsiäisen aikataulut

Aidosti paikalliset kaupunki- ja sanomalehtemme ovat taktisia medioita, joilla tavoitat lukijamme. Mainoksesi näkyy uskottavassa ja luotettavassa, paikallisesti vahvassa uutismediassa.

Sanomalehti on vahva ja monipuolisesti tavoittava media
Suomalaisista 97 % lukee sanoma- tai iltapäivälehtiä viikoittain eri lukuvälineillä. Painettuna niitä lukee viikoittain 70 % ja digitaalisena 86 % vastaajista.

Mainontaan printtimediassa suhtaudutaan positiivisesti
Eri mediaryhmistä printtimainontaan suhtaudutaan myönteisimmin. Mainontaan painetussa sanomalehdessä suhtautui positiivisesti 47 % sekä ilmaisjakelu- ja noutopistelehdissä 58 % vastaajista.

Printtimainonta luo kysyntää
Printtimedia aktivoi kuluttajaa ja luo kysyntää. Tietoa ostopaikan valintaan ja ostopäätöksen tueksi saa 60 % lukijoista. Sanomalehden lukijoista 63 % saa ideoita arjen hankintoihin, ostoksille lähtemiseen sekä erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Vaikuta medioillamme valtakunnallisesti tai kohdenna alueellisesti – konsernimme medioilla tavoitat suomalaiset.

Varaa mainos heti! Huomioi kuitenkin, että pääsiäinen saattaa vaikuttaa joidenkin lehtiemme julkaisupäiviin ja aineistoaikatauluihin.

Tässä kootusti Mediatalo Keskisuomalaisen kaupunki- ja sanomalehtien pääsiäisen 2021 ilmestymispäivät ja aineistoaikataulut.

Tutustu pääsiäisen aikatauluihin tästä

Kyllä kiitos, haluan tavoittaa kaupunki- ja sanomalehtienne lukijat!

Markkinoinnin asiantuntijat palveluksessasi

 

Tilaa Meks-uutiskirje

Pysy ajan tasalla mediamarkkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.

Saat uutiset sähköpostiisi 1-2 kertaa kuukaudessa.