Teemoilla tavoitat kiinnostuneet

Mediatalo Keskisuomalaisen suurimmissa tilattavissa sanomalehdissä ja alueensa luetummissa kaupunkilehdissä julkaistaan loppuvuoden aikana liki 200 ajankohtaisiin sesonkeihin ja lukijoita kiinnostaviin aiheisiin paneutuvaa teemaa. Syys-joulukuussa tapetilla ovat muun muassa loppuvuoden juhlat, koti ja asuminen, autot ja liikenne, hyvinvointi, muoti, lemmikit, talous, raha ja rekrytointi.

Teemasivut ovat paraatipaikka tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneiden lukijoiden tavoittamiseen. Aihepiiristä kiinnostuneet lukijat paneutuvat teemoihin ja sen vuoksi maksimoit ilmoituksesi huomioarvon sisällöllisesti kohdennetussa mediaympäristössä.

Teemasivut ovat osa sanomalehden uutisvirtaa ja niitä luetaan niin printtinä kuin diginä. Varaaminen käy helposti – saat yhdellä kontaktilla näkyvyyden kaikkiin aihepiirin teemoihin. Esimerkiksi  koti ja asuminen -teemasivut julkaistaan yli 40 lehdessämme ja autoilusta kiinnostuneet tavoitat 30 julkaisussamme. Valitset sitten laajemman tai alueellisen näkyvyyden, puhuttelet lukijoita aina aidosti paikallisissa medioissa, joissa lukijasuhde on vahva.

Teemasivuilla tavoitat kiinnostuneet – kysy tarjous heti!

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla markkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista asioista.

Saat uutiset sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa.